Olej z pestek śliwki

Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 35,00 zł 35.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

  • produkt wege: tak
  • działanie: nawilżenie, odżywienie
  • rodzaj skóry/cery: każda
  • zapach: pestka śliwki - marcepan (bez aromatu)
  • pojemność: 30 ml
 
Sprawdź, czy olej z pestek śliwki to olej dla Ciebie:
- Twoja cera na twarzy lubi oleje i nie masz problemu z zapchanymi porami,
- lubisz zapach marcepanu :)
- unikasz kosmetyków, które pozostawiają tłusty film na skórze,
- szukasz zamiennika kremu do rąk...
Chyba mamy coś dla Ciebie. :)
 

Śliwka to delikatny olej, który bardzo szybko wnika w naskórek, nie pozostawiając tłustej warstwy. Szeroko stosuje się ją w kosmetyce, zarówno do pielęgnacji twarzy, włosów, paznokci czy też skóry całego ciała.

Pomaga odbudowywać zniszczony i wysuszony naskórek dzięki zawartej w nim witaminie E i B oraz kwasom: linolowemu i oleinowemu. 

 

PRZEZNACZONY TYLKO DO UŻYTKU ZEWNĘTRZNEGO. NALEŻY UNIKAĆ KONTAKTU Z OCZAMI. 

 

Sposób użycia:

W wilgotną skórę wmasowuj olej delikatnymi, kolistymi ruchami. Wykonuj masaż aż do momentu, gdy przestaniesz czuć tłusty filtr pod palcami, a olej wchłonie się w skórę. Szczególnie polecamy stosowanie go na noc.

Niech ciałko ma, a co! :) 

 

Jeśli masz ochotę poczytać o śliwce więcej, zapraszamy Cię -> tutaj. :)

 

INCI:

Prunus Domestica (Plum) Seed Oil. 

KRAJ POCHODZENIA: BUŁGARIA. 

 

Skład:

olej z pestek śliwki

 

Dane techniczne

Produkt wege Tak
regenerujący Nie
oczyszczający Nie
peelingujący Nie
nawilżający Tak

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl