Olej z pestek brzoskwini Zobacz większe

Olej z pestek brzoskwini

30,00 zł brutto

  • produkt wege: tak
  • działanie: nawilżenie, odżywienie, anti-age
  • rodzaj skóry/cery: każda
  • zapach: pestka brzoskwini - delikatny marcepan (bez aromatu)
  • pojemność: 100 ml
Olej z pestek brzoskwini skutecznie regeneruje i nawilża skórę. Idealny do cery wrażliwej i dojrzałej. Olej brzoskwiniowy to prawdziwy zastrzyk witaminowy!

Olej brzoskwiniowy jest polecany do cery dojrzałej, wrażliwej, podrażnionej. Dostarcza witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, bardzo dobrze nawilża, wygładza oraz zmiękcza skórę, zapewniając jej regenerację. Zawiera do 42% niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych wraz z witaminami A i E. Zwiększa odporność skóry na działanie środowiska, działa łagodząco i regenerująco. Dzięki właściwościom tonizującym pozwala oczyścić i zmniejszyć pory skóry.
Szczególnie efektywnie działa, gdy stosowanie oleju połączone jest z masażem skóry.
PRZEZNACZONY TYLKO DO UŻYTKU ZEWNĘTRZNEGO. NALEŻY UNIKAĆ KONTAKTU Z OCZAMI.

KRAJ POCHODZENIA: BUŁGARIA. 

INCI:
PRUNUS PERSICA (PEACH) KERNEL OIL